CVA januari 2016 naar Almelo!

Geplaatst op 15-12-2014

JCI Almelo zet eigen stad landelijk op de kaart Almelo is in januari 2016 even het centrum van jong en ondernemend Nederland. De Almelose afdeling van JCI Nederland heeft namelijk te horen gekregen dan het de algemene ledenvergadering van 2016 mag organiseren. 
 ALMELO - Het bestuur van netwerkorganisatie JCI Nederland (Junior Chamber International) heeft de ledenvergadering – ook wel College van Afgevaardigden - van 2016 aan JCI Almelo gegund. Dat betekent dat Almelo op 16 januari 2016 bezocht wordt door honderden ondernemende jonge Nederlanders, die kunnen rekenen op een dag vol lezingen, workshops en andere activiteiten rond het thema ‘Let’s make it’. Het evenement wordt gehouden in en rond Theaterhotel Almelo. 
De uitverkiezing is volgens Mikel Heins, voorzitter van JCI Almelo, een bevestiging van het ondernemende, enthousiaste en ambitieuze karakter van de Almelose afdeling van JCI Nederland. “Allereerst is het een enorme eer. Het is namelijk de eerste keer dat JCI Almelo een landelijk evenement mag organiseren. We mogen dan ook echt trots zijn op deze uitverkiezing, waar hard voor gewerkt is.” 
Volgens Heins, voorzitter van JCI Almelo, is het thema ‘Let’s make it’ niet voor niets gekozen: “Almelo is groot geworden door de maakindustrie, opgebouwd door bedrijven als Bolletje en Koninklijke Ten Cate. Met het thema en het daaraan gekoppelde programma willen we dit aan alle Nederlandse JCI-leden laten zien.” Dat gebeurt onder meer met een breed scala aan workshops, lezingen en bedrijfsbezoeken, die allemaal tot stand komen door een intensieve samenwerking met het Almelose bedrijfsleven. 
Tijdens alle onderdelen van het dagprogramma staat persoonlijke ontwikkeling van de bezoekers centraal. Heins: “JCI is een organisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar, die plezier graag koppelen aan het uitbreiden van hun kennis. Dat doen we tijdens dit evenement door de sterke punten van de stad Almelo te presenteren.”

Nieuwsarchief