JCI Golfmiddag 'Spice it up' op 9 september

Geplaatst op 06-09-2016

In aanvulling op het memorabele Goud&Stout feest van vrijdag 15 april bij Heer Bommel, organiseren wij op vrijdag 9 september 2016 het JCI ´Spice it Up´ Golftoernooi. Dit golftoernooi vindt plaats bij ´t Sybrook te Oldenzaal. In juni hebben wij jullie hiervoor een save the date gestuurd.
Het golftoernooi wordt georganiseerd voor leden en oud-leden van de lokale kamers in Twente. Ook netwerkcontacten zijn van harte welkom.
Vanaf 14.00 uur verwelkomen wij jullie graag bij Golfbaan Het Rijk van Sybrook. Hier staat koffie/thee en een versnapering voor je klaar. Losjes in de heupen en opgewarmd de baan in? Dan krijg je uiteraard van ons een ballenkaart voor de driving range. 
Om 15.00 uur vertrekken we gezamenlijk naar de holes waarna vervolgens vanaf 15.00 uur gestart wordt. Laat je de rest van deze middag en avond verzorgen. Onderweg zal er baancatering zijn en na het afronden van de negende hole, staan er op het terras een koel drankje voor je klaar. De dag eindigt met een barbecue en een laatste toast op een gezellige dag tegen circa 21.00 uur/21.30 uur.  De weersvoorspelling is tot op heden uitstekend. Ongeveer 26 graden en zonnig. Kortom, ideaal golfweer! 
Wij hebben nog enige plaatsen beschikbaar. Heb je interesse, deelname kost EUR 99 (all-in). Mail me dan op info@marjoleinspanjer.nl. Spoedige aanmelding wordt gewaardeerd in verband met het op korte termijn indelen van de flights.

Nieuwsarchief