JCI Almelo tracteert ouderen op een avondje theater

Geplaatst op 05-04-2018

Netwerkorganisatie JCI Almelo trakteerde een groep ouderen op zaterdag 17 maart op een avondje uit. In het Theaterhotel Almelo genoten de ouderen van de theatervoorstelling ‘In de Vlaamsche pot’. Deze avond is mede mogelijk gemaakt door de Theaterhotel Cultuur Foundation.

JCI Almelo wil een positieve bijdrage leveren aan de Almelose maatschappij. Dit gebeurt door het organiseren van projecten die gemeenschappen in beweging zetten en verandering bewerkstelligen. Dit in combinatie met een flinke dosis gezelligheid. Daarom zamelden leden van JCI Almelo afgelopen december tijdens de jaarlijkse Doelenkerstmarkt geld in voor de Theaterhotel Cultuur Foundation. Met de verkoop van Glühwein en braadworst werd 550 euro ingezameld.

Avondje theater voor ouderen
De opbrengst van de JCI-kraam op de Doelenkerstmarkt is in samenwerking met de Theaterhotel Cultuur Foundation gebruikt om een groep ouderen te trakteren op een avondje theater. De ouderen werden begeleid door leden van JCI Almelo. Op zaterdag 17 maart genoot de groep van de theatervoorstelling ‘In de Vlaamsche pot’ in het Theaterhotel Almelo Na afloop werd nagepraat met een hapje en drankje in de gezellige foyer.

Cultuur toegankelijk maken
De Theaterhotel Cultuur Foundation wil de wereld een stukje mooier maken door cultuur toegankelijk te maken voor iedereen. Dankzij de foundation kunnen bijvoorbeeld mensen met een smalle beurs of ouderen voor wie het lastig om naar het theater te gaan toch genieten van een theatervoorstelling. Meer informatie: www.theaterhotel.nl/tcf.

JCI
JCI Almelo bestaat uit een groep jonge en ambitieuze mensen die samen het maximale uit elkaar willen halen en een positieve bijdrage willen leveren aan de maatschappij. JCI staat voor Junior Chamber International en is een wereldwijde netwerkorganisatie met zo’n 200.000 leden verdeeld over meer dan 100 landen. In Nederland heeft JCI een kleine honderd ‘Kamers’, zoals elke lokale afdeling genoemd wordt. De Kamer in Almelo telt circa 25 leden, bestaande uit jong ondernemende mensen met verschillende achtergronden en motivaties om lid te zijn. Voor JCI Almelo staat 2018 in het teken van ‘Local Impact’. Meer informatie is te vinden op www.jci-almelo.nl.

Nieuwsarchief