JCI Almelo organiseert Duckrace voor het goede doel

Geplaatst op 13-08-2018

Almelo krijgt Duckrace voor het goede doel De Waterboulevard in Almelo kleurt op zaterdag 8 september knalgeel tijdens de Duckrace Almelo, georganiseerd door JCI Almelo. Maar liefst 5.000 badeendjes dobberen dan door de Waterboulevard. De eendjes brengen geld bijeen voor het goede doel. Iedereen is uitgenodigd om te komen kijken! Sponsorpakketten en kaarten voor het Duckevent zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.duckracealmelo.nl. Na de afgelopen jaren al op bijzondere manieren mooie bedragen te hebben opgehaald voor verschillende doelen, organiseert netwerkclub JCI Almelo op 8 september de Duckrace Almelo. Het evenement zorgt voor een kleurrijk spektakel in het water voor het stadhuis van Almelo. 5.000 knalgele badeendjes, die voor het goede doel kunnen worden gesponsord, worden ‘s middags te water gelaten en strijden om de eerste plek van de Duckrace. De sponsors van de eerste tientallen eendjes die over de finish komen worden beloond met mooie prijzen.

Wensen komen uitJCI Almelo hoopt met Duckrace Almelo een mooi bedrag op te halen voor de Twentsewens Ambulance. Die stichting laat wensen van mensen met een chronische ziekte of mensen in een terminale levensfase uitkomen, door ze professioneel en comfortabel te vervoeren naar een bijzondere plek. Het geweldige werk van de Twentsewens Ambulance wordt in zijn geheel gedaan door vrijwilligers, die zich belangeloos inzetten voor de kwetsbare medemens. JCI Almelo maakt dan ook graag de opbrengst van Duckrace Almelo over naar deze prachtige stichting.

Sponsor een eendWie een steentje bij wil dragen, als particulier of als bedrijf, kan eenden sponsoren via de website www.duckracealmelo.nl. Wie vooraf eenden sponsort ontvangt bovendien toegangskaarten voor het Duckevent, waar in de sponsortent naar de race kan worden gekeken. JCI Almelo heeft daarvoor verschillende sponsorpakketten samengesteld. Op de dag van het evenement kunnen er op het evenemententerrein ook eendjes worden gesponsord, zodat iedereen kans kan maken op mooie prijzen.

Kom kijken!Duckrace Almelo wordt gehouden op zaterdag 8 september. Het evenement begint om 15.00 uur, voor het stadhuis van Almelo aan de Haven Zuidzijde. Om 16.00 uur worden de duizenden eenden te water gelaten, en zijn er mooie prijzen te winnen. Meer informatie over Duckrace Almelo is te vinden op www.duckracealmelo.nl

Nieuwsarchief