Duckrace Almelo levert 5.000 euro op voor Twentse Wens Ambulance

Geplaatst op 04-12-2018

Duckrace Almelo levert 5.000 euro op voor Twentse Wens Ambulance 
De Duckrace Almelo die op 8 september op de Waterboulevard in Almelo werd gehouden heeft 5.000 euro opgeleverd. Organisator JCI Almelo doneert deze opbrengst aan de Stichting Twentse Wens Ambulance. 
Na de afgelopen jaren al op bijzondere manieren mooie bedragen te hebben opgehaald voor verschillende doelen, organiseerde netwerkclub JCI Almelo op 8 september de Duckrace Almelo. Het evenement zorgde op zaterdag 8 september voor een kleurrijk spektakel in het water voor het stadhuis van Almelo. Maar liefst  5.000 knalgele badeendjes werden te water gelaten en streden om de eerste plek van de Duckrace. Particulieren of bedrijven konden eenden sponsoren via de website www.duckracealmelo.nl. 
OpbrengstDankzij de vele sponsoren en donateurs, heeft JCI Almelo met de Duckrace Almelo maar liefst 5.000 euro opgehaald voor de Stichting Twentse Wens Ambulance. Deze stichting heeft als doel de wensen van langdurig zieken en (pre)terminale patiënten mogelijk te maken door passend vervoer te bieden. Onder begeleiding van vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag waarbij ze in het zonnetje worden gezet en hun ziekte even vergeten. JCI Almelo maakt dan ook graag de opbrengst van 5.000 euro van de Duckrace Almelo over naar deze prachtige stichting. 
Overhandiging chequeWouter Markvoort, Carina van der Veen en Pim Lindeman van JCI Almelo overhandigden vorige week de cheque ter waarde van 5.000 euro aan Henk Dassen en John Westbroek van de Stichting Twentse Wens Ambulance. 
JCI AlmeloJCI Almelo bestaat uit een groep jonge en ambitieuze mensen die samen het maximale uit elkaar willen halen en een positieve bijdrage willen leveren aan de maatschappij. JCI staat voor Junior Chamber International en is een wereldwijde netwerkorganisatie met zo’n 200.000 leden verdeeld over meer dan 100 landen. In Nederland heeft JCI een kleine honderd ‘Kamers’, zoals elke lokale afdeling genoemd wordt. De Kamer in Almelo telt circa 25 leden, bestaande uit jong ondernemende mensen met verschillende achtergronden en motivaties om lid te zijn. Voor JCI Almelo staat 2018 in het teken van ‘Local Impact’. Meer informatie is te vinden op www.jci-almelo.nl 

Nieuwsarchief