JCI Almelo logo

Over ons

  • 2021; Let's have some fun!

JCI Almelo bestaat uit een groep jonge en ambitieuze mensen die samen het maximale uit elkaar willen halen en een positieve bijdrage willen leveren aan de maatschappij.

JCI staat voor Junior Chamber International en is een wereldwijde netwerkorganisatie met zo’n 200.000 leden verdeeld over meer dan 100 landen. In Nederland hebben we een kleine honderd ‘Kamers’, zoals we elke lokale afdeling noemen. Onze Kamer telt circa 25 leden, bestaande uit jong ondernemende mensen met verschillende achtergronden en motivaties om lid te zijn. Onder het motto ‘learning by doing’ ontplooien we allerlei projecten die nieuw zijn voor ons. We willen onszelf ontwikkelen en ons netwerk uitbreiden.

Omdat binnen JCI Almelo veel verschillende sectoren en branches vertegenwoordigd zijn staat de kamer bovendien garant voor een groot netwerk. En dan niet alleen in de omgeving van Almelo, maar in heel Nederland en zelfs internationaal.

JCI Almelo streeft naar 'Local Impact'. We willen een positieve bijdrage leveren aan de Almelose maatschappij door het organiseren van fantastische projecten die gemeenschappen in beweging zetten en verandering bewerkstelligen. In combinatie met een flinke dosis gezelligheid, natuurlijk.

Contact

E-mail naar info@jci-almelo.nl of bel naar 06-12098112.

Bestuur

Loes Hurenkamp

Loes Hurenkamp

Martijn te Wierik

Frans Savenije

Kim Schipper

Kim Schipper

Tom van Haarst

Tom van Haarst

Lidmaatschap JCI Almelo aanvragen?

Wil je ook lid worden? Laat dan nu nog je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Lid worden

Contact

E-mail naar info@jci-almelo.nl of bel naar 06-12098112.